אז מה להכין לתוספת?
כשמתכננים מה להכין לאכול, לפעמים דווקא התוספת שליד, היא זו שמסבכת אותנו. גם בחשיבה וגם בהכנה.
המחשבה והרצון להיות יצירתיים ומגוונים גורמת לבלבול ולקושי, במקרים מסוימים אפילו תגרום לנו לוותר בכלל.
במקרים כאלו הפתרון המושלם ולעיתים גם הכי טעים זה שלל ירקות בתנור.
אפשר לאכול את זה חם או קר, אפשר לשדך אותם לכל סוג בשר או דג, ואפשר לגוון עם כל מיני סוגים של ירקות.
גזר ותפוחי אדמה הם ירקות “חופשיים” בדיאטת הפודמאפ, והם מהווים תוספת מושלמת לארוחה!
אפשר להכין אותם מתקתקים ואפשר מלוחים, כל אחד לפי ההעדפה שלו.
ההכנה פשוטה, מהירה ולא דורשת הרבה מאמץ.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
דניאל לויס היא דיאטנית ותזונאית קלינית מוסמכת מאטלנטה, ג'ורג'יה.
היא הסומכה על ידי אוניברסיטת מונאש לייעץ ולטפל בחולים בגישה של דיאטת הFODMAP.
דניאל מטפלת בחולים שונים הסובלים מ: מחלות מעי דלקתיות (IBD), גסטרופרזיס, מחלת הריפלוקס (GERD), צליאק ותסמונת המעי הרגיז (IBS) במרפאה הגסטרואנטרולוגיה "אמורי" באטלנטה, ג'ורג'יה.
היא מאמינה שבאמצעות הדיאטה ניתן לטפל ולעזור לחולים לנהל ולהקל על תסמיני ה- GI שלהם.
לקריאה נוספת אודות דניאל לויס...