הקרקר שישגע לכם את החיך! הוא חופשי מגלוטן, מלוח בדיוק במידה ופריך בטירוף.
מכירים את הקרקרים בטעם צ’דר, אלו שקונים בסופר באריזות קטנות?
באופן אישי אני משוגעת על הטעם שלהם! קרקר מלוח וטיפה חמצמץ אבל ממש אסון טבע לבטן.
אין ספק שקרקר הוא נשנוש מושלם, אפשר לטבול אותו בגבינה או כל מטבל אחר או אפילו סתם לנשנש אותו כמו שהוא.
הקרקר צ’דר שמוכרים בסופר כמובן מחוץ לתחום כשאנחנו בתזונה דלה בFODMAP, אבל למה לא להכין בבית?
אני מודה שהכנתי אותם ברגע של חולשה למשהו מלוח ופריך בפה, והתוצאה לא פחות ממושלמת.
כל מי שהיה אצלי בבית באותו היום לא הפסיק לחטוף כל פעם עוד קרקר וזה פשוט היה נשנוש אירוח מושלם.
הם יוצאים כל כך יפים, כתומים כמו צבעו של הצד’ר, מלוחים בדיוק כמו שצריך ופריכים בדיוק במידה.
תוכלו לעצב אותם כאוות נפשכם, בצורות מיוחדות, עגולות או מרובעות או בתבנית צורות לילדים.
ממולץ לצרוך עד 2-3 קרקרים ביום כדי לא לעבור את מידת הFODMAP המומלצת לשלב האלמינציה.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
קייטי סנדרס היא דיאטנית מוסמכת בעלת ניסיון רב שנים בעבודה במגזר הציבורי והפרטי.
קייטי מתגוררת באנגליה, היא בעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה מאוניברסיטת סנט אנדרו, ובעלת תואר שני לתזונה ממכללת קינג, לונדון.
לקייטי עניין רב בתחום תסמונת המעי הרגיז והפרעות עיכול, היא עברה הכשרה תזונתית והוסמכה לטיפול בחולי מעי רגיז בשיטת תזונה דלה בFODMAP מטעם אוניבריסטת מונאש.
לקריאה נוספת אודות קייטי סנדרס...