מה יותר מגרה מקערה של אורז מטוגן עם ירקות ועוף בניחוח הורס?!
כמה זמן אתם נמנעים ממנה כזו מתוך חשש שהבטן לא תגיב בצורה כל כך טובה?
הניחו לחששות לחלוף, הנה מנה מדהימה שתמיד כיף להכין אותה וכמובן גם לאכול אותה כאשר כל הרכיבים מתאימים לתזונה דלה בפודמאפ.
לרוב, אני מכינה את המנה הזו כשיש לי כל מיני שאריות במקרר של ירקות או סיר אורז שלא חוסל.
כל כך פשוט להכין את המנה המופלאה הז, כל מה שצריך זה כהמה ירקות דלים בFODMAP, מקור לחלבון לבחירה כמו:
נתחי פילה עוף או בקר, טופו או ביצה וזהו!
מאחר וזו מנה שאתם מכינים בבית אתם יכולים לשלוט על כמות המלח ועל כמות השמן כדי שהמנה תהיה קלה יותר לעיכול.
למרות המתכון המפורט למטה, תהיו יצירתיים, החליטו בעצמכם על הרכב המנה, הוסיפו לפחות 2-3 סוגים של ירקות ולפחות מקור אחד לחלבון כדי שהארוחה תהיה משביעה ומכילה את כל אבות המזון הנדרשים.
אם החלטתפ להשתמש בבצל ירוק כמו במתכון הזה, לזכרו להשתמש רק בחלק הירוק של הבצל ולא בלבן.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
דניאל לויס היא דיאטנית ותזונאית קלינית מוסמכת מאטלנטה, ג'ורג'יה.
היא הסומכה על ידי אוניברסיטת מונאש לייעץ ולטפל בחולים בגישה של דיאטת הFODMAP.
דניאל מטפלת בחולים שונים הסובלים מ: מחלות מעי דלקתיות (IBD), גסטרופרזיס, מחלת הריפלוקס (GERD), צליאק ותסמונת המעי הרגיז (IBS) במרפאה הגסטרואנטרולוגיה "אמורי" באטלנטה, ג'ורג'יה.
היא מאמינה שבאמצעות הדיאטה ניתן לטפל ולעזור לחולים לנהל ולהקל על תסמיני ה- GI שלהם.
לקריאה נוספת אודות דניאל לויס...