כולנו גדלנו על קציצות ברוטב עגבניות!
האם יש משהו יותר מנחם מקערה של אורז עם קציצות ברוטב?
זו מנה שאף פעם לא נמאס לי ממנה למרות שאכלתי אותה אינספור פעמים, בבית, בצהרון, בבית הספר ובצבא, עם אורז או פתיתים ואפילו עם פסטה.
ועדיין, כל פעם מחדש שאני אוכלת אותה היא ממלאת אותי בהרגשה נעימה ומנחמת של בית.
זו אחת המנות הראשונות שלמדתי להכין כשהתחלתי את המסע שלי בדיאטת הFODMAP.
ברגע שעליתי על הנוסחה לקציצות נימוכות וטעימות ולרוטב המושלם מבלי להשתמש בשום, בצל ולחם הייתי מאושרת.
ומאז היא הפכה להיות מנה קבועה אצלנו בבית.
הוספתי לקציצות שלל ירקות שעוזרים לקציצה להיות רכה ונעימה בפה מבלי להתפרק ברוטב ועל הדרך גם תרמתי ערך תזונתי נוסף וחשוב לקציצות.
* למי שלא אוהב בשר הודו, אין בעיה לשים בשר עוף רגיל או להחליף בבשר בקר.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
קייטי סנדרס היא דיאטנית מוסמכת בעלת ניסיון רב שנים בעבודה במגזר הציבורי והפרטי.
קייטי מתגוררת באנגליה, היא בעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה מאוניברסיטת סנט אנדרו, ובעלת תואר שני לתזונה ממכללת קינג, לונדון.
לקייטי עניין רב בתחום תסמונת המעי הרגיז והפרעות עיכול, היא עברה הכשרה תזונתית והוסמכה לטיפול בחולי מעי רגיז בשיטת תזונה דלה בFODMAP מטעם אוניבריסטת מונאש.
לקריאה נוספת אודות קייטי סנדרס...