עוגיות פריכות בניחוח סתווי של קינמון, הממתק הקטן שלכם ליד הקפה.
האם גם אתם אוכלים עוגיות במקום ארוחת בוקר? אם כן אז לפחות בחרו בעוגיות בריאות יותר שמכילות חלבון, סיבים תזונתיים וכמובן שיהיו דלות בפודמאפ.
אני אישית חובבת עוגיות גדולה, חייבת לאכול עוגייה אחת עם הקפהשלי בבוקר, אחרת החיוך שלי לא עולה.
הפעם הכנתי עוגיות שומשום מתובלות בקינמון, פריכיות בטירוף ואי אפשר להפסיק לאכול אותך!
אל תלחצו מזמן ההכנה, הוא ארוך בעיקר בגלל שצריך להכניס לקרור את הבצק פעמיים בזמן ההכנה.
סה”כ די פשוט להכין אותן, תאמינו לי זה שווה את החיוך שיעלה לכם כאשר תטעמו אותן לראשונה.
* השתמשו בקמח ללא גלוטן: שימו לב שהקמח שאתם בוחרים הוא על בסיס קמח אורז, קמח תפו”א וטפיוקה, בדקו שתערובת הקמח לא מכילה קמחים וחומרים שונים שעלולים להיות עשירים בפודמאפ.
אם אינכם בטוחים בסוג הקמח, הכנסו למאמר שלי אודות הקמחים והעמילנים בדיאטת פודמאפ והתעדכנו בטבלה המצוגת בסוף המאמר. יש אפשרות להכין תערובת קמח ללא גלוטן בייתית, לחצו כאן וצפו במתכון.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
ג'ואן רנקין היא דיאטנית מוסמכת מונקובר, את הסמכתה קיבלה מטעם המכללה לדיאטנים בקולומביה הבריטית וחברה באיגוד הדיאטנים בקנדה.
לג'ואן ניסיון של למעלה משלושים שנה בתחום וכיום היא גם מוסמכת מטעם אוניברסיטת מונאש לטיפול באמצעות תזונת ב- FODMAP.
בנוסף לעבודתה כדיאטנית קלינית, ג'ואן עבדה גם כשף אישי ולימדה תזונה ובריאות במכללה לדיאטנים בקולומביה הבריטית.
לקריאה נוספת אודות ג'ואן רנקין...