הדרך הטעימה והקלה ביותר לצרוך ירקות ירוקים בטעם מתוק שאפילו ילדים אוהבים!
שייק ירוק הוא דרך מעולה לצרוך מספיק סיבים תזונתיים וירקות שלא יוצא לנו לאכול באופן קבוע.
הטעם המר של הירק הירוק נעלם לגמרי כשהוא בא בשילוב עם שאר רכיבי השייק.
אם כבר מכינים שייק בריא, אז חשוב שהוא יכיל בתוכו חלבון, שומן וסיבים תזונתיים.
בכדי להתאים את השייק לתזונה דלה בפודמאפ וידידותי לבטן השתמשתי ביוגורט (נטול לקטוז) כמקור לחלבון, בחמאת בוטנים כמקור לשומן, בבננה וזרעי צ’יה כמקור לסיבים תזונתיים.
שייק ירוק יכול להוות ארוחת בוקר נפלאה, כזו שתספק לכם אנרגיה להמשך היום.
המלצה שלי: כדי שהשייק יהיה קר ומרענן וכדי שההכנה תתקצר אפילו עוד יותר תקפיאו את הפירות לילה לפני.
הצעות לתחליפים: ניתן להחליף את חמאת הבוטנים בטחינה גולמית, ואת זרעי הצ’יה בזרעי פשתן. ניתן להשתמש בחלב שקדים במקום יוגורט.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
אודרי אינוי היא דיאטנית מוסמכת המתמחה בתסמונת המעי הרגיז, היא מתגוררת בקנדה אמא לשלושה בנים ומכורה לטיולים שמתגוררת בקנדה.
אודרי סיימה את לימודיה באוניברסיטת "Guelph" עם שני תארים מדעיים (ביולוגיה 1998, תזונה 2000).
היא הוסמכה מטעם אוניברסיטת מונאש לטיפול בשיטת ה- FODMAP, היא נלהבת לעזור לאנשים עם בעיות עיכול ואי סבילות למזונות.
לקריאה נוספת אודות אודרי אינוי...