חסר לכם הטעם של הבצל בדיאטת הFODMAP? נסו להכין שמן מחליטת בצל!
מתכון לשמן שום כבר יש באתר, ועכשיו הגיע הזמן למתכון להכנת שמן בטעם בצל שיכול לשדרג לכם כל תבשיל!
אנחנו כבר יודעים ומכירים ששום ובצל לא באים בחשבון בשלב הראשון של דיאטת הFODMAP.
המטרה העיקרית שלי בדיאטה הזו והסיבה לכך שהקמתי את Belly Pro היא לדעת איך לשמור על בריאות הבטן ובמקביל להינות מאוכל מגוון וטעים.
הדרך הטובה ביותר בעיני להחדיר את הטעם של הבצל למתכונים מבלי לקחת את הסיכון שהמנה תהיה עשירה בפודמאפ, היא בצורה “סמויה” דרך השמן.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
דניאל לויס היא דיאטנית ותזונאית קלינית מוסמכת מאטלנטה, ג'ורג'יה.
היא הסומכה על ידי אוניברסיטת מונאש לייעץ ולטפל בחולים בגישה של דיאטת הFODMAP.
דניאל מטפלת בחולים שונים הסובלים מ: מחלות מעי דלקתיות (IBD), גסטרופרזיס, מחלת הריפלוקס (GERD), צליאק ותסמונת המעי הרגיז (IBS) במרפאה הגסטרואנטרולוגיה "אמורי" באטלנטה, ג'ורג'יה.
היא מאמינה שבאמצעות הדיאטה ניתן לטפל ולעזור לחולים לנהל ולהקל על תסמיני ה- GI שלהם.
לקריאה נוספת אודות דניאל לויס...