הפינוק המושלם במינימום רכיבים וללא אפייה!
חמאת בוטנים ושוקולד זה אחד השילובים שאני באופן אישי יותר אוהבת.
יש לא מעט קינוחים, מאפים וחטיפים שמורכבים מהשילוב המופלא הזה אז אני חושבת שאפשר להגיד שהשילוב הזה אהוב גם על אחרים.
אחד הדברים שאני יותר אוהבת במתכון הזה, זה שהתוצר שלו הוא מעין חטיף אישי, כזה שאפשר להתענג עליו מבלי הצורך לחלוק.
המתכון מתאים לטבעוניים, לאלו שנמנעים מגלוטן ולאלו שנמנעים גם מלקטוז, וכמובן לכל מי שנמצא בתזונה דלה בFODMAP.
מעבר לכך שהחטיף הזה מאוד טעים וממכר הוא גם קל לעיכול, אפשר לאכול אותו ולהרגיש בטוחים שהוא לא יצית את תסמיני המעי הרגיז מאוחר יותר.
התאמת המנה לתזונה דלה בFODMAP
חמאת בוטנים – הקפידו להשתמש בחמאת בוטנים טבעית שמכילה 100% בוטנים ללא חומרים משמרים ותוספי מזון.
הכמות המומלצת לפי האפליקציה של אוניברסיטת מונאש היא עד 2 כפות חמאת בוטנים למנה.
שוקולד מריר – הקפדיו להשתמש בשוקולד מריר איכותי, הכמות המומלצת לפי האפליקציה של אוניברסיטת מונאש היא עד 30 גרם שוקולד למנה.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
דניאל לויס היא דיאטנית ותזונאית קלינית מוסמכת מאטלנטה, ג'ורג'יה.
היא הסומכה על ידי אוניברסיטת מונאש לייעץ ולטפל בחולים בגישה של דיאטת הFODMAP.
דניאל מטפלת בחולים שונים הסובלים מ: מחלות מעי דלקתיות (IBD), גסטרופרזיס, מחלת הריפלוקס (GERD), צליאק ותסמונת המעי הרגיז (IBS) במרפאה הגסטרואנטרולוגיה "אמורי" באטלנטה, ג'ורג'יה.
היא מאמינה שבאמצעות הדיאטה ניתן לטפל ולעזור לחולים לנהל ולהקל על תסמיני ה- GI שלהם.
לקריאה נוספת אודות דניאל לויס...