זה לא סוד שאני חובבת מושבעת של עוגיות! הייתי מעדיפה לאכול עוגיה טובה על פני בראוניז או עוגה.
כשהתחלתי להכין מתכונים שמתאימים לדיאטת ה FODMAP המטרה שלי הייתה לא לפספס את הפינוקים האהובים עלי. עוגיות הן בין המתכונים הראשונים שניסיתי לעשות! יכול להיות שזו גם הסיבה שקטגוריית המתוקים באתר שלי לא כל כך צנועה.
תמיד אהבתי חמאת בוטנים, השילוב שלה עם ריבה או עם שוקולד מעביר בי תחושה של עונג וגורם לי לחייך חיוך ענק.
מאז שאני על דיאטת הפודמאפ, אני בוחרת להשתמש רק בחמאת בוטנים שהיא 100% טבעית. אתם אולי לא חושבים שיש הבדל גדול בין חמאת בוטנים טבעית למעובדת, אבל יש הבדל. צנצנות של חמאת בוטנים מעובדות באות עם מחיר של הוספת סוכרים, מלח, שמנים ואולי גם שומני טרנס.
למי שרגיש לבוטנים ורוצה להשתמש בחמאת שקדים במקום במקום חמאת בוטנים זה אפשרי! רק שימו לב שהכמות המומלצת היא כף אחת בלבד, כמות גדולה מכך הופכת את חמאת הבוטנים לעשירה בפודמאפס.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
קייטי סנדרס היא דיאטנית מוסמכת בעלת ניסיון רב שנים בעבודה במגזר הציבורי והפרטי.
קייטי מתגוררת באנגליה, היא בעלת תואר ראשון בפיזיולוגיה מאוניברסיטת סנט אנדרו, ובעלת תואר שני לתזונה ממכללת קינג, לונדון.
לקייטי עניין רב בתחום תסמונת המעי הרגיז והפרעות עיכול, היא עברה הכשרה תזונתית והוסמכה לטיפול בחולי מעי רגיז בשיטת תזונה דלה בFODMAP מטעם אוניבריסטת מונאש.
לקריאה נוספת אודות קייטי סנדרס...