פסטה פסטו, המנה שאף פעם לא נמאס ממנה!
המנה הזו קיימת אצלי במטבח שנים! בכל פעם שבא לי לפנק את בעלי ואת עצמי מבלי להשקיע שעות במטבח, פסטה פסטו היא המנה שאני בוחרת להכין.
מאוד פשוט היה לי להתאים את המנה הזו לתזונה דלה בפודמאפ.
מתכון לפסטו בזיליקום ביתי כבר יש, פסטה ללא גלוטן אפשר לקנות, להוסיף כמה ירקות ולגרד קצת פרמז’ן מעל, זהו!
תוספת ירק
אל תוותרו על מנת הירק, אין דבר יותר קל מלהוסיף למנה הזו ירק, זה מוסיף רק 5 דקות של עבודה.
למנה הזו החלטתי להוסיף עגבניות שרי וזוקיני, אני חושבת שהשניים בשילוב עם הפסטו זה מה שגורם למנה הזו לנצח כל פעם מחדש.
עגבניות שרי – דלות בפודמאפ בכמות של 5 עגבניות למנה.
זוקיני – דל בפודמאפ בכמות של 75 גרם (בערך חצי זוקיני בינוני)
אתם יכולים לשנות ולהחליט על תוספת הירק שלכם, רק זכרו לבדוק באפליקציה של אוניברסיטת מונאש, האם הירק דל בפודמאפ ובאיזו כמות ניתן להשתמש בו.
בחירת הפסטה
כמובן שהפסטה צריכה להיות ללא גלוטן, בחרו פסטה שעשויה מקמח תירס או מקמח אורז או משילוב של שניהם.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
ג'ואן רנקין היא דיאטנית מוסמכת מונקובר, את הסמכתה קיבלה מטעם המכללה לדיאטנים בקולומביה הבריטית וחברה באיגוד הדיאטנים בקנדה.
לג'ואן ניסיון של למעלה משלושים שנה בתחום וכיום היא גם מוסמכת מטעם אוניברסיטת מונאש לטיפול באמצעות תזונת ב- FODMAP.
בנוסף לעבודתה כדיאטנית קלינית, ג'ואן עבדה גם כשף אישי ולימדה תזונה ובריאות במכללה לדיאטנים בקולומביה הבריטית.
לקריאה נוספת אודות ג'ואן רנקין...