עוגת דלעת היא עוגה מופלאה שמועררת פליאה בקרב אנשים רבים, עוגה מדלעת?
כן בהחלט!, עוגה מדלעת היא עוגה מעלפת בטעם ובמרקם שלה, הדלעת נמסה בבישול לכדי פירה והיא הופכת את המרקם של העוגה לנימוחה. הדלעת מתקתקה באופן טבעי ועם שילוב של פקאנים ותבלינים מיוחדים הטעם של העוגה לא פחות ממדהים.
העוגה נטולת גלוטן, יש קמחים ללא גלוטן בשוק שנחשבים דלים בפודמפא ומאושרים לשימוש בשלב ה1 של הדיאטה.
אני באופן אישי מעדיפה להכין תערובת קמח ביתית ללא שמרים וללא חומרים משמרים משילוב של קמחים שונים נטולי גלוטן ודלים בפודמאפ.
לחצו כאן כדי לצפות במתכון להכנת תערובת קמח ללא גלוטן לבישול ואפייה.
שימו לב, יש להשתמש בדלעת ולא דלורית מאחר ודלעת דלה בפודמאפ בכמות של 75 גרם לעומת דלורית שדלה בפודמאפ רק בכמות של 45 גרם (ניתן להשתמש גם במחית דלעת משימורים).

בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
ג'ואן רנקין היא דיאטנית מוסמכת מונקובר, את הסמכתה קיבלה מטעם המכללה לדיאטנים בקולומביה הבריטית וחברה באיגוד הדיאטנים בקנדה.
לג'ואן ניסיון של למעלה משלושים שנה בתחום וכיום היא גם מוסמכת מטעם אוניברסיטת מונאש לטיפול באמצעות תזונת ב- FODMAP.
בנוסף לעבודתה כדיאטנית קלינית, ג'ואן עבדה גם כשף אישי ולימדה תזונה ובריאות במכללה לדיאטנים בקולומביה הבריטית.
לקריאה נוספת אודות ג'ואן רנקין...