הבחירה הבריאה להמבורגר מושחת וטעים!
אני מתרגשת לשתף את המתכון הזה להמבורגר בהשראת המזרח הרחוק.
ההמבורגר הקלאסי כבר קיבל המון אינטרפטציות שונות בעולם: לחמניה שונה, קציצה מבשר, מעוף או מרכיבים טבעוניים, ירקות טריים או מטוגנים ומיליון סוגי רטבים ותוספות.
אבל אני מודה שזו הפעם הראשונה שניסיתי המבורגר בלחמניית אורז, כן כן ממש אורז (לא פריכית).
זה התחיל מזה שחיפשתי רעיונות ללחמניית המבורגר קלילה, כזו שלא תהפוך את הארוחה הנפלאה הזו לאסון טבע בקיבה שלי.
נתקלתי בטרנד די מגניב שמגיע מהמזרח, יפני או קוריאני אני לא בטוחה לגבי המקור האמיתי.
מיד ניגשתי למטבח, ולאחר כמה ניסיונות, הגעתי לנוסחה המושלמת, עם הרוטב המושלם והרכיבים שיהיו בטוחים ודלים בפודמאפ, לכם נשאר רק להכין ולהינות!
בחירת הקציצה:
אני בחרתי לשים בפנים שניצל ביתי שאני מכינה עם ציפוי ללא גלוטן, אתם רשאים לבחור לשים מה שמתאים לכם: המבורגר בשרי, רצועות סינטה, המבורגר טבעוני, חזה עוף או כל מה שעולה לכם לראש.
בחירת הירקות:
תזרמו עם מה שאתם אוהבים, עגבניה, חסה, מלפפון, כרוב, חמוצים… הקפידו שהבחירה שלכם מתאימה לתזונה דלה בפודמאפ (השתמשו באפליקצייה של אוניברסיטת מונאש).
הרוטב:
עזבו אתכם מקטשופ ומיונז! זה פאסה… נסו את הרוטב המיוחד במתכון למטה ותאמינו לי שלא תצטערו 🙂