סינייה בשר וחצילים היא מנה טעימה בטירוף ומתאימה כמעט תמיד בכל ארוחה, בין זה צהריים או ערב, ארוחה רומנטית או ארוחה רגילה עם עצמך.
המנה מוכנה מייד לאחר 20 דקות הכנה ועוד 10 דקות בישול. החלק הכי כיפי במנה זה שאפשר לשנות כמעט כל רכיב על פי טעם והעדפה אישית, לדוגמא: אפשר להוריד את העגבניות או החציל, אפשר לאפות את המנה עם הטחינה או להגיש טרי כמו במתכון הזה. לא משנה איך משנים אותה ואיזה רכיב מוסיפים או מורידים, היא תמיד תהיה טעימה וכיפית.
אז הפעם סינייה שמתאימה לתזונה דלה בFODMAPS ללא שום וללא בצל, הבצל הלבן הוחלף בבצל ירוק והטעם אפילו השתדרג. הכי חשוב זה לתבל נכון את הבשר כי זה מה שנותן את הטעם במנה.
שימו לב להערה חשובה:
* על פי האפליקציה של אונ’ מונאש מומלץ לצרוך עד 75 גרם חציל למנה.
* יש לחתוך ולהוסיף למנה רק את החלק הירוק של הבצל ולזרוק את החלק הלבן.
בשנת 2016 אובחנתי כחולה בתסמונת המעי הרגיז ועם אי סבילות למוצרי חלב.
הקושי בהתמודדות היום יומית עם התסמינים של המעי הרגיז, האתגר בבישול ואכילה מסודרת הובילו אותי למסע בדיאטת הפודמאפ.
התשוקה לבישול והרצון שלע להעמיק את הידע בדיאטה הביא אותי להקים את Belly Pro.
לקריאה נוספת אודות הילה אלון...
דניאל לויס היא דיאטנית ותזונאית קלינית מוסמכת מאטלנטה, ג'ורג'יה.
היא הסומכה על ידי אוניברסיטת מונאש לייעץ ולטפל בחולים בגישה של דיאטת הFODMAP.
דניאל מטפלת בחולים שונים הסובלים מ: מחלות מעי דלקתיות (IBD), גסטרופרזיס, מחלת הריפלוקס (GERD), צליאק ותסמונת המעי הרגיז (IBS) במרפאה הגסטרואנטרולוגיה "אמורי" באטלנטה, ג'ורג'יה.
היא מאמינה שבאמצעות הדיאטה ניתן לטפל ולעזור לחולים לנהל ולהקל על תסמיני ה- GI שלהם.
לקריאה נוספת אודות דניאל לויס...