Belly Pro

קישואים ממולאים בבשר הודו וקינואה דלים בפודמאפ

לא תמצאו מנה יותר מזינה, בריאה ומושלמת מסירות הקישוא הללו!

סירות קישואים ממולאות בבשר עוף והודו טחון עם קינואה ופטריות הן ארוחת צהריים או ערב קלה ובריאה.
הכינו לכם כמה סירות קישואים מרשימות, אחסנו במקרר למהלך השבוע וכל פעם הוציאו אחד להתענג עליו.

למה דווקא בחרתי בקישואים?

חשוב להבין שקישוא הוא ירק שדל בפודמאפ רק בכמות של 65 גרם, בכמות גדולה יותר הוא נחשב עשיר בפרוקטנים.
חשוב להבין מהן היתרונות של הקישוא שהביאו אותי לבחור בו משאר הירקות:
לקישוא ערך תזונתי גבוה כך שלא כדאי לנו לוותר עליו גם אם זה אומר לאכול ממנו כמות קטנה יחסית.
הקישוא עשיר בסיבים, אומגה 3, אשלגן, חלבון, וויטמינים שונים, מינלרים וחומצה פולית.
מאחר והקישוא דל בפודמאפ רק בכמות מסוימת, בחרתי לחתוך אותו לצורה של סירות במקום למלא קישוא שלם. בצורה כזו ניתן לשלוט על הכמות שאנחנו אוכלים מבלי יותר מדי חישובים ושקילות.

* אם אינכם רגישים לפרוקטנים אין צורך להגביל את הכמות של הקישואים, תהנו ממנו כמה שאפשר!

לצערי, המעי הרגיז שלי לא מגיב טוב לפרוטקנים, קישוא כידוע, מכיל פרוקטנים ולכן אינני יכולה לאכול ממנו כמויות גדולות.
יחד עם זאת, הדיאטנית שלי דורשת ממני כן לאכול מדי פעם קישוא גם אם זה בכמות קטנה יחסית, בעיקר בגלל הערכים התזונתיים שלו.

העדיפו בשר עוף והודו על בשר אדום

לבשר עוף ובייחוד לבשר הודו יש יתרון ברור על פני בשר אדום, היתרון שלו הוא בכמות הגבוהה של החלבון.
בנוסף כך שהוא מקור מעולה לחלבון, הוא גם עשיר בוויטמינים כמו B6 ו B12 ואבץ, והבונוס הגדול שלו זה שהוא מאוד דל בשומן.
השילוב של הבשר יחד עם הקינואה (שידועה גם כן בכמות החלבון והערך התזונתי שלה) נותן למלית של הקישוא מרקם רך ונעים בפה והופך את המנה לטעימה מאוד!
בקיצור, ארוחה טעימה, משביעה, מזינה וסופר בריאה! אז קדימה למתכון:

Exit mobile version