לנשנש מבלי להרגיש רגשות אשם! כן זה אפשרי ולוקח פחות מחמש דקות להכין.
חטיפי היוגורט הללו הם להיט מוכר כבר כמה שנים טובות.
מדובר בחטיף שמכינים בשניות ומקפיאים. תמצאו אותו במגוון צבעים וטעמים ועשרות אפשרויות של תוספות מגניבות מעל.
הסיבה שהחטיף הפך לטרנד חם מלבד המראה היפה והמגרה שלו זה זמן ההכנה הקצר שלו והעובדה שהוא דל בשומן וקלוריות.
כל מה שצריך לעשות בשביל להכין את החטיף הזה זה לשפוך יוגורט לתוך תבנית, להוסיף תוספות ולהקפיא.
כשהחטיף כבר קפוא מספיק, מוציאים אותו חותכים או שוברים לחתיכות בגודל שרוצים, שמים בצלחת ומתחילים לטרוף.
הייתי חייבת לנסות להכין חטיף כזה שיתאים גם לתזונה דלה בFODMAP, להפתעתי זה באמת היה מאוד פשוט וגם מאוד טעים.
החטיף מאוד מרענן בטעם של ומתאים מאוד (לפחות בשבילי) לנשנוש לילי מאוחר כשלא רוצים להכביד יותר מדי על הבטן לפני השינה.
איך מכינים חטיף יוגורט שמתאים לתזונה דלה בפודמאפ?
בחירת היוגורט: אפשר לבחור ביוגורט ללא לקטוז או ביוגורט קוקוס (שעוד לא נתקלתי בכזה בסופר).
הקפידו לוודא שהיוגורט שבחרתם לא מכיל רכיבים נוספים שעלולים להיות עשירים בפודמאפ (כמו דבש, סירופ אגבה, אינולין, סירופ תירס, פרוקטוז, מיץ תפוחים או תמצית פירות).
בחירת התוספות: לפי טעם אישי כמובן.
אפשר להוסיף פירות, אגוזים, זרעים, ריבה, חמאת בוטנים או כל תוספת אחרת שתרצו כל עוד היא דלה בפודמאפ.
בדקו באפליקציה של אוניברסיטת מונאש את האפשרויות השונות שיש לכם שיכולות להוות תוספת כיפית לחטיף.
בחירת הממתיק: אפשר להמתיק את החטיף באמצעות סירופ מייפל טבעי, ריבה או סוכר, אפשר גם לא להמתיק בכלל!